Morrison's Pub

Program

Csütörtök – College Thursday

csütörtök-thursday-beer-sör

A csütörtök éjszaka legfiatalosabb bulija

Hogy mire számíthatsz egy átlagos csütörtöki napon a Morrison’s Pubban? Boldog főiskolásokra, sörakcióra, fergeteges hangulatra, hajnalig tartó táncra és éneklésre. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a belváros legmosolygósabb buliját kispénteken nálunk találod meg. A hangulatról tradícionális disco táncterünk mellett a karaoke terem gondoskodik.

Italakciók, disco és karaoke

Csütörtökönként mindkét termünk tárt kapukkal várja a szórakozni vágyókat – mind a disco részen, mind a karaoke teremben szórkozhattok majd nálunk. A felhőtlen táncolást, éneklést és ismerkedést pedig Heineken sörakciónk dobja fel, melynek értelmében éjfélig egy üveg Heineken (0,33 l) csupán 200 Ft.

Péntek – Ladies Night Out

péntek ladies night

Ladies Night Out – a hölgyek kedvenc pénteki bulija

Hölgyek-urak, urak-hölgyek, a Morrison’s Pubban péntekenként a hölgyeket helyezzük a középpontba, hogy ezzel nekik és a fiúknak is kedvezzük. A Morrison’s Pub legcsajosabb éjszakája, a Ladies Night Out, ahol a belépés hölgyeknek egész éjjel ingyenes, 21:00 és 22:00 között pedig még egy pohár ajándék pezsgővel is meglepjük őket a belépéskor.

Alkalmi chippendale show a chippendaleshungary.com jóvoltából

Vannak olyan hetek, amikor a Ladies Night Out légkörét a chippendaleshungary.com csapata teszi még forróbbá! Alkalmanként a csapat pár fiútagja érkezik hozzánk, hogy egy különleges buli keretében szórakoztassák a közönség női tagjait. FIGYELEM! Ez a program nem minden héten van, további információkat erről facebook oldalunkon olvashattok: www.facebook.com/morrisonspubs

Morrison’s Opera? Morrison’s Pub!

Ne aggódj, a bulik helyszíne nem változott, a névváltás ellenére továbbra is a belváros központjában, az Operaháztól nem messze színesítjük meg az éjszakákat. A pub tömegközlekedéssel este, illetve a hajnali órákban is jól megközelíthető, közel található a Deák Ferenc tér és az Oktogon is. Pontos címünk: 1065 Budapest, Révay u. 25.

Szülinapot ünnepelnél nálunk?

Ha a buli hetére esik a születésnapod, akkor barátaiddal együtt – de összesen veled együtt maximum öten – ingyenesen léphettek be hozzánk. Sőt, ha éltek az ingyenes asztalfoglalás lehetőségével, akkor még egy üveg pezsgőt is adunk nektek ajándékba. Az asztalfoglaláshoz keressetek minket a 06-1-269-4060-as telefonszámon.

Fontos tudnivalók:

  • Nyitás: 20:00
  • Belépő: uraknak 500 Ft, hölgyeknek egész éjjel ingyenes
  • Az asztalfoglalás létszámtól függetlenül ingyenes, kérjük ezzel kapcsolatban a 06-1-269-4060-as telefonszámon keressetek minket
  • Italakciók: 23:00 és 01:00 között egy shot Bols vodka, Bacardi, Jim Beam, Ballentine’s, Jose Cuervo vagy Jägermeister csupán 500 Ft
  • Ha szülinapot tartanál nálunk, különleges ajánlatokkal várunk, erről bővebben feljebb olvashatsz
  • A belépés alsó korhatára 18 év
  • Ha kérdésed van, keress minket a 06-1-269-4060-as telefonszámon
  • Morrison’s Pub | 1065 Budapest, Révay u. 25.

Szombat 30+ party

30 év feletti kedvezmény

Szombaton a klasszikus slágereké a főszerep

A hétvége csúcspontján, szombaton, visszatérünk az alapokhoz és ismét a 30+-os korosztálynak kedvezünk! A Morrison’s Pub szombati éjszakáján felcsavarjuk a szőnyeget és leporoljuk a klasszikus magyar és idegen nyelvű retro slágereket, hogy egészen hajnalig énekelhessétek őket és táncolhassatok rájuk. Természetesen disco termünk mellett továbbra is nyitva tart a karaoke rész is, ahol ti választhatjátok ki, hogy mit szeretnétek énekelni.

30 felett még édesebb az élet

30 év feletti vendégeinket egész éjjel ajándék italkuponnal fogadjuk a bejáratnák. Kérjük, a kor igazolásához mindenképp készítsétek elő személyi igazolványotokat és jelezéttek, hogy elmúltatok 30 évesek a bejáratnál, hogy kollégáink át tudják nektek adni a kupont.

Comments