Fotózás, fotókidolgozás, helyek és rendezvények.


I. Fotókidolgozás

A megrendelés folyamata:


1. Jelezd emailben az info@buli.hu-ra igényed: írd meg hány színes fotót hány példányban szeretnél velünk kidolgoztatni. 
(Egészen A4 méretig vállaljuk!)

2. Mi elküldjük ajánlatunkat.

3. Megrendelést követően postai utánvétellel, vagy előreutalást követően elküldjük a fényképfelvételeiteket.

Ha bármi kérdés merülne fel szívesen válaszulunk alábbi elérhetőségeink valamelyikén. 

Várjuk megrendelésed! 

II. Hely- és rendezvény weboldalak.

Lehet saját Buli-Lapod!Mi az a Buli Lapok? GYORS, INGYENES, KÖNNYŰ weboldal létrehozása buliknak, koncerteknek, iskoláknak, barátoknak, sport kluboknak, vagy bármilyen illő eseményre amire szeretnéd. A legjobb ebben az, hogy jelszóval levédheted saját oldalad, és Te állíthatod be azt is mikor legyen a lapod automatikusan látható azaz online vagy offline. 
Természetesen azt szeretnénk, hogy minél többen használják a Buli Lapokat, ezért mondd el minden ismerősődnek azt, hogy létezik ilyen, akit ismersz.Példának okáért a Te kívánságodra saját webcímet hozhatunk létre a Buli-Lapodnak: pl. www.buli.hu/abel, www.buli.hu/justin www.buli.hu/peter35, www.buli.hu/virag18, www.buli.hu/eskuvo2017, www.buli.hu/keszthelyibalterem
így ezen a könnyen megjegyezhető címen keresztül elérhetővé válnak a saját buli oldalaitok.

Mi az amit szolgáltatunk? Választható Template, Saját Webcím: URL, rendelkezésednek megfelelően Be és -Ki kapcsolható oldalak. 


Rendezvény fotó, szórakozóhely bemutatók:
Rendezvényed profi fotósunk segítségével megörökíttetheted; csak írj egy emailt abban add meg a helyszínt, az időpontot, a résztvevőket, és még amit fontosnak tartasz, s mi hamar felvesszük Veled a fotózáshoz a kapcsolatot. A részletekért és árakért keress meg minket alábbi elérhetőségeinken.Hirdetési Szolgáltatás

Szórakozóhelyed, rendezvénytermed, rendezvényed, terméked, illetve szórakoztatási szolgáltatásod a www.Buli.hu Oldalain!!! Küldd el részünkre a már előkészített anyagod, és mi elküldjük emailben az érdekelteknek, illetve kérésednek megfelelően feltöltjük a Buli.hu Internetes oldalaira. 

 
Kérdésed lenne?
  Keress meg minket elérhetőségeink valamelyikén, szívesen válaszolunk:
  E-mail: info @ buli.hu
  Mobil: 06-30-9986888
© Copyright 2016
Buli.hu, Duna Concordia Kft.